Een tijdje geleden kregen we een hele emmer feta-blokjes; deze was overgebleven bij een cateringklus.
Het seizoen voor een feta-salade ligt inmiddels wel achter ons, maar de THT datum drong aan op verwerking.
Omdat het toch een mooie herfstdag was (zonder jas naar het Fort ging prima) besloten we een vegetarische maaltijd te maken met lekker veel (gegrilde) groenten.
Van Buurtbuik kregen we 3 bloemkolen, bij de Vomar was de spinazie en de puntpaprika in de aanbieding.
Samen met courgettes (die door Waslo werden gesneden en gegrild) was het al met al een mooie hoeveelheid.
Van rode ui maakte ik een snel zuur, de quinoa bereidden we met het rijst programma van de Rational en daarna werden de groenten gegaard en geroosterd.
Samen met een groot blik tomaten van de groothandel werd dit een saus waar ook nog olijven en zongedroogde tomaat in ging.
De quinoa werd verdeeld, daarover de groentensaus en de gegrilde courgette, verkruimelde feta en het zuurtje van rode ui.
Benieuwd wat we volgende week weer maken? Volg ons op kookgroepweesp.nl
