De witlof was in de aanbieding bij de Vomar, leuk om eens te doen dacht ik.
Lekker met aardappelpuree, dus ook 20 kilo aardappelen aangeschaft, ook in de aanbieding, 99 cent voor 4 kilo.
Dan kan er wel een plakje ham bij; en verrassing: vrijwel het hele vak lag vol met verpakkingen die ivm de THT 35% korting kregen.
We stoomden de witlof bijna gaar terwijl we de aardappelen schilden, toen gingen de aardappelen er in en koelden de lofjes een beetje af zodat we ze konden inwikkelen.
Daarna terug in de oven met een lekker laag kaas erover terwijl we de puree maakten.
Dat deden we met een hulpstukje op de Bamix die daar speciaal voor bedoeld is, en op een enkel brokje na ging dat bijzonder goed.
Puree maken is iets wat we zeker vaker kunnen doen op deze manier.
Tot volgende week!
 
			
					 
													 
				 
				 
				 
				