Rode kool met rookworst

Rode kool met rookworst

Als ik dit schrijf is het morgen al weer woensdag, dit gaat nog over vorige week, de 16e nocember.

Loek en ik waren samen in de keuken, Jannegé had andere zaken te regelen.

Dat wisten we van te voren en we plannen dan een maaltijd waar niet veel werk aan vast zit. We hebben nog aardig wat rode kool op voorraad (nogmaals dank HRIF) en we zitten ook nog ruim in de appelmoes.

Rookworst was er ook nog en dan hoef je alleen maar aardappels te schillen en te zorgen dat die gekookt worden en de rest hoeft alleen maar warm te worden.

Tijdens het wachten op de aardappelen gingen de werkbanken in de keuken aan de kant en maakten we de vloer eronder schoon en daarna de werkbanken zelf.

Een verloren gewaande garde kwam boven water en we vonden ook nog een rode ui terug die kennelijk recent gevlucht was want hij was nog in prima conditie.

Joke kwam wat vroeger dan anders en viel daardoor met de neus in de boter en kon helpen met het vullen van de bakjes, met drie man sterk gaat snel en dus stonden in no-time de bakjes te wachten op de bezorgers.

Morgen gaan we er weer voor, en hopelijk vergeten we dan niet om wat foto's te maken, vorige week werkte wou de mobiel niet, we hangen hem vanavond aan de lader :)