Rijst met broccoli, bloemkool, kip en andere groenten op aziatische wijze
Pas tegen de tijd dat het gerecht de bakjes in ging bedacht ik dat het wel veel leek op vorige week, ook toen veel groenten en Japanse noodles.
Nu dan geen noodles maar rijst, en ok ook andere groenten, maar met soja en en gember gaat het al gauw qua smaakprofiel richting aziatische keuken.
Met de temperaturen van de afgelopen tijd (ik schrijf dit op een zolder die op dit moment 29.1 graden celsius is) is dat aziatische eigenlijk zo gek nog niet.
Het is niet echt weer voor stoofvlees met rode kool en een aardappel zeg maar. Vermoedelijk heeft de Buurtbuik morgen ook weer ruim groenten over, misschien maken we wel een pastaschotel, een tijdje geleden kregen we drie zakken van 3 kilo penne en daar zijn er nog twee zakken van over.
Bij Buurtbuik is in de Hello Fresh aanvoer de enorme voorraden van winterwortelen gestopt, hopelijk zijn er komende week veel aubergines, courgettes, sperziebonen en andere zomergroenten.