Japanse noodles met kip en groenten
Bij Buurtbuik waren 17 zakjes japanse noodles over, 200 gram per stuk, dus krap genoeg voor onze deelnemers dacht ik. We zagen ook nog rijstnoedels, ideaal voor de ene deelnemer die glutenvrij eet. Dat pakje ging ook mee en verder pakten we puntpaprika, prei, komkommer en een courgette die zich verstopte tussen de komkommers..
Uien hadden we op voorraad en in de vriezer hadden we ook nog 9 kipdij filets.
Alles werd roergebakken en op smaak gemaakt met soja en andere aziatische smaakmakers.
Bij het inscheppen van de bakjes werd het pijnlijk duidelijk dat 17 zakjes noodles, toch 80 gram per deelnemer, niet genoeg was, we verdeelden de noodles onder een deel van de bakjes en kookten nog snel even een kilo zilvervliesrijst voor de overige bakjes.
Tijdens het opruimen viel het op dat Marcus en Tineke er niet waren, het duurt gewoon dan wat langer, tegen 17:15 waren we klaar en sloten we de keuken.
We zijn even op vakantie, de komende twee weken geen maaltijd, we bezorgen 7 juni weer een vers bereidde maaltijd warm aan huis.