Via Buurtbuik was er niets bruikbaars overgebleven dus hebben we deze week alles ingekocht.

Champignons waren bij de AH in de aanbieding, een champignonsaus gaat goed bij een hamlap dus op naar de AH voor de sperziebonen.

Toen naar de Vomar voor de hamlappen in de aanbieding. Dat viel nog niet mee,  er waren er maar 29,  lang er niet genoeg voor iedereen.

Dat vulden we dus aan met wat rundergehakt en kippendijfilet.

Dan de sperziebonen, ook een aanbieding, maar die was helemaal op. Dus terug naar de AH en daar letterlijk ALLE sperziebonen die in de winkel lagen gekocht. Verpakt en onverpakt, alles ging mee. Nog geen zeven kilo en bijna 40 euro. Niet alleen de vis wordt duur betaald.

Aardappelen kochten we, iets minder dan nodig want in het Fort lag nog een paar kilo vuile bonk.

De keuken was goed bezet en dat kwam goed uit, champignons in plakjes, aardappels schillen en sperziebonen kuisen.

Met een paar liter bouillon en twee grote blikken champignonsoep van een cateringklus en alle champignons maakten we de saus, in drie varieties in verband met diverse diëten

Redelijk op tijd ging alles in de bakjes en waren we weer klaar.