Groentenkerrie met rijst en kippenchipolata
De aanvoer van de vaste leveranciers is nog steeds gering, Boz is tot de 31e op vakantie en er zijn kennelijk een hoop mensen die hun box-abonnement even stop hebben gezet want ook daar is de aanvoer gering.
Gelukkig is er dan Myriam die via de catering van Wonderfeel plots van alles over had, zoveel dat zowel Buurtbuik als Kookgroep er twee dagen royaal van kunnen koken.
Diverse groenten, sperziebonen, winterwortel en gesneden kool en gemengde groenten waren er. Sperciebonen en wortel gaarden we in de stoomoven, de overige groenten werden met kerrie in de wok gebakken.
Ondertussen maakten we van 3 liter kokosmelk een kerriesaus en de gigantische bak met kippenchipolata gaven we een kleurtje in de oven.
Zelfs toen hielden we nog wat kippenchipolata over dus ook de vrijwilligers van de kookgroep gingen met een doosje worst naar huis.
Volgende week is onze laatste keer voor de zomersluiting, benieuwd of we het redden met de aanvoer, gelukkig is er ook een goed gevulde vriezer als backup.