Donatie van HRIF

Donatie van HRIF

Op de wagen staat ongeveer een derde van alle potjes die we afgelopen woensdag kregen.

We kregen deze van HRIF via Max Veenstra en Wim Bos; ze hebben het inmiddels enorm druk met hulpgoederen verschepen naar de Oekraine maar ze willen de lokale goede doelen ook graag helpen.

Daarom zochten ze contact met ons en de komende tijd zullen we regelmatig een maaltijd kunnen maken met een of meerdere componenten uit deze royale gift.

Naast conserven van HAK kregen we onder andere pasta, koekjes en muesli repen.

Afgelopen woensdag kregen onze deelnemers al hun eerste potje appelmoes, deze week staat er een bonenschotel met verse groenten en bonen van HAK op het menu.

Hieronder een impressie van de goederen opslag bij HRIF, één zo'n lage pallet vult vrijwel volledig onze beperkte opslagruimte in het Fort.

Veel van de andere pallets gingen dezelfde dag naar de Oekraine, de oplettende lezer ziet ze ook op de foto's in het Weespernieuws.

‘Mooi om te zien dat mensen zo graag willen helpen’
Nederland steunt massaal de Oekraïense vluchtelingen door geld en levensmiddelen te doneren. Zo werd Giro555 deze week geopend en stond de teller ’s na een middag al op ruim 3,1 miljoen euro. Vanuit Weesp wordt er ook hulp geboden. Stichting HRIF (Humanitarian Resources International Foundation) stu…
Op weg met hulpgoederen naar Oekraïense grens
WEESP Vanmiddag is Robert Hagen van de Hagen Groep samen met chauffeur Melvin Kok in de vrachtwagen gestapt om hulpgoederen naar de grens van Polen en Oekraïne te brengen. Hij doet dit namens de Humanitarian Resources International Foundation (HRIF), dat gevestigd is aan de Rijnkade in Weesp.

We hopen dat ze daar ook goed gebruikt gaan worden, bij onze deelnemers zijn ze in ieder geval in dank ontvangen!

WeesPositief