Bonenschotel

Bonenschotel

Je moet de bonen van HAK hebben.

Die zin staat ergens ingebrand, ik kan geen potje van Hak zien of ik moet denken aan die slogan. Als ik dan even ademhaal dan flitst het reclamefilmpje van Hak met Martine Bijl door mijn herinnering. Vanuit een veld in Macedonie, met perziken. En als ze zo'n huidje zou hebben als de perziken dan zou ook zij direct achter het raam gaan zitten.

Bekijk de laatste reclame van Martine Bijl voor HAK
De afgelopen donderdag overleden Martine Bijl was van vele markten thuis. Eén van haar beroemdste rollen was zichzelf zijn voor de reclames van de groenten van HAK. In haar laatste reclame neemt ze...

Maar goed bonen dus, want we gingen aan de slag met de prachtige gift van HRIF, we maakten een bonenschotel met rundergehakt, bleekselderij, prei,ui en paprika. Op smaak gebracht met wat pepertjes, paprikapoeder en andere lekkere specerijen. We deden er een tortilla wrap bij om het af te maken.

Alle snij- en schoonmaakwerk werd deze week door Bianca en Manoushka verzorgd want Loek en Jannegé waren er een keertje niet.

Alles verliep prima, met speciale dank aan Gianni die ook nog even de route van Manoushka er bij nam omdat het toch allemaal wel in de buurt was :)

Daardoor was zelfs het schoonmaken van de keuken zo gepiept, tot volgende week!