Bonen en Naan

Bonen en Naan

Bij Buurtbuik was er gelukkig behoorlijk wat groente beschikbaar, samen met bonen uit de voorraad maakten we een goed gevulde bonenschotel met een Hello Fresh thema. Alle groenten, kruiden, vegetarische blokjes en naan zijn op enig moment via Buurtbuik en HF tot ons gekomen.

Behalve een assorti van bonen maakten we de saus van een aantal bakken champignons, een stapel winterwortel, wat courgettes, paprika, prei, uien en mais uit blik. En niet te vergeten twee blikken met kerstomaatjes.

Mocht je dus een kerstomaat hebben aangetroffen dan heb je prijs :) In totaal iets van 30 kerstomaten op een pan voor 60 porties; die vind je eigenlijk niet meer terug.

Naast de grote pan frituurden we nog wat vegetarische schnitzels die we in de familie-bak stopten. Het naan brood hadden we nog op voorraad uit de vakantieperiode toen we een aantal keren de Buurtbuik vervingen bij het ophalen bij Hello Fresh.

Dankzij de Weespersluis Marktplaats op Whatsapp hebben we sinds kort ook een heuse bakfiets, die maakt het transport tussen BB en het Fort wel erg fijn!

Dank aan Carmen voor het ruilen van de fiets! En dank aan Miranda voor het belangeloos ter beschikking stellen van het ruil-object! :)