Boerenkool en Hutspot

Boerenkool en Hutspot

Op woensdag zijn de aardappelen in de aanbieding had ik op dinsdag gezien, ik was even in de Vomar om wat boerenkool bij te kopen. We hadden nog een behoorlijke hoeveelheid in de vriezer maar niet genoeg voor 35 porties.

Zo liep ik tegen een voordelige partij wortel met ui op, met de THT op woensdag was die 35% voordeliger en dus werd het en boerenkool en hutspot.

Die aardappelen doe ik dan morgen, wel zo voordelig dacht ik.

De foto hierboven is van woensdag even voor twee, alles op.
De volgende keer dus vroeger naar de winkel!

Dus werden het de 5 kilo voordeelzakken van 4.49 per stuk, een stukje duurder maar nog steeds beter dan buurman AH die een volle euro duurder is voor dezelfde hoeveelheid.

Astrid kwam kennismaken als nieuwe keukenhulp en kon meteen aan de slag met het schillen en meehelpen met de bakjes. Hopelijk hebben we een goede indruk achtergelaten en wordt ze een vaste hulp voor de woensdag.

Foto's van de bakjes zijn we weer eens vergeten, maar een bakje met boerenkool met rookworst of een bakje hutspot met wat hachee zijn wel eens vaker langsgekomen dus we doen het maar even zonder.

Volgende week misschien iets met bonen, daar hebben we nog best wat potjes van staan, we gaan op zoek naar een leuk gerecht!