AGV week 3

AGV week 3

Zo gaan er maanden voorbij dat met de spullen die je krijgt echt geen AGVtje kan maken en zo zitten we in de derde week van aardappel-groente-vlees op een rij.

Buurtbuik ging aan de noodles en dus bleven er veel aardappelen over, we hebben ook nog voor volgende week voldoende denk ik.

Groenten waren er deze week ook weer genoeg, onder andere sperziebonen en broccolli. Die stoomden we in de oven en voor de kleur mengden we er puntpaprika door heen die we even bakten in de grote koekenpan.

In de dode-dieren categorie was er half-om-half gehakt en kant-en-klaar balletjes. Van het gehakt maakten we met behulp van panko en eieren ook gehaktballetjes zodat we daar in ieder geval genoeg van zouden hebben.

Diverse kipproducten reserveerden we voor de Halal maaltijden, ook deze werden lekker gebakken en op garing gecontroleerd.

De aardappelen gingen in de Rational op het stoomprogramma en waren ook mooi op tijd helemaal gaar. Uit de voorraad kwam een instant jus en klaar waren we weer.

Voor volgende week maar eens een gebakken aardappen programma process in de oven zetten, dan kunnen we was variƫren met de aardappel bereidingen.