Waarom niet een keer Foe Yong Hai zei Geeske, en zo geschiedde, in haar diepvries lag nog een mooie voorraad kipfilet en dat werd de basis. Met passata, azijn en gembersiroop maakten we de rode saus en de kipfilet velvetten we.

De Rational maakte voor ons ondertussen 5 kilo bruine rijst klaar en de groenten werden gesneden, en kort gestoomd, daarna ging ook de eieren in de oven met een roerei programma.

Toen we klaar waren zagen we dat die 120 eieren van de Vomar (6 dozen van 20, de woensdag aanbieding) qua hoeveelheid best meeviel.

De volgende keer nemen we toch nog maar een extra doosje of twee mee denk ik, maar gelukkig was er veel rijst en veel saus, dus we konden de bakjes goed vullen!

Het recept vind je op https://kgwkoken.nl/foe-yong-hai/ want komende maandag gaan de deelnemers van de maandag-kookgroep het zelf maken!

Tot volgende week.