Pasta met saus
Afgelopen week was een drukke week, na het koken op woensdag gingen Peter en Paul gelijk door met de catering voor de Veluwe Marathon, vandaar dat deze post ook wat later is.
Er stond al langere tijd een doos met pasta "in de weg" en na het wegen ervan bleek het ruim voldoende voor de 44 bakjes die we vandaag moesten maken.
Qua overschotten van de Buurtbuik viel het wel mee, wat er aan groente was (vooral veel puntpaprika) sneden we op maat en het beschikbare vlees werd bereid, een deel Halal en de rest ging op de grote hoop in de saus.
Volgende keer proberen de pasta ook af te gieten als je ziet dat het klaar is en niet 5 minuten later. Onze excuses voor de ietwat te slappe pasta.
Verder ook onze excuses voor onze deelnemers in Aetsveld, het was niet alleen druk in de keuken met het extra werk maar het viel ook nog eens samen met vakantiedagen en te weinig bezorgers die eigenlijk al te veel bakjes moesten rondbrengen.
Komende woensdag hebben we hopelijk weer een volledige bezetting en gaat het allemaal wat soepeler dan afgelopen week.
We gaan er voor!