Groentencurry met ei, rijst en aardappel

Een zakje aardappelen dat over was, daar begon het mee. Omdat we fijn veel curry pasta (bedankt HRIF) op voorraad hebben dachten we richting curry.

Op donderdag zijn de scharreleieren bij de Vomar in de aanbieding, dus die pikten we ook op.

Vervolgens bleken dinsdag ook de sperziebonen in de aanbieding te zijn, daarnaast kochten we twee bloemkolen, champignons en paprika. Samen met wat ui bakten we de pasta en voegden de groenten, kokosmelk en groentenbouillon toe.

Ondertussen gaarde ook de rijst en konden we een royale maaltijd in de bakjes scheppen. Totale kosten per deelnemers: 1.39; dankzij de giften in natura gaan onze kosten naar beneden, dat is in deze tijd dat de boodschappen fors duurder worden erg fijn om te merken.

Zowel https://pluktuinderijaardbeienzo.nl/ als https://versaandevecht.home.blog/ hebben toegezegd het komende seizoen ons af en toe ons van wat verse groenten te voorzien, dat is erg fijn en wordt bijzonder gewaardeerd!