Het was een experiment, op zaterdag haalden we andijvie op die over was bij Vers aan de Vecht en brachten deze naar het Fort in de hoop dat ze in koeling het nog prima zouden uithouden tot de woensdag.

Het transport ging per fiets en verliep zonder problemen.

Bij aankomst pakten we de andijvie over naar de koelkast maar niet zonder eerst de slechte bladeren en losse delen te verwijderen. Dat leverde zelfs een salamandertje op welke we hebben uitgezet nabij de slotgracht.

Met de volle koelkast ging het prima en we maakten er woensdag een mooie stamppot van. Een extra uitdaging want Loek en Jannegé waren er deze week niet bij. Gelukkig werd ik bijgestaan door Henriette en Suzanne en Joke en Astrid waren er extra vroeg om bakjes te brengen en mee te helpen met het vullen en verdelen.

De kip haalden we bij Boz Versmarkt, de AH versafdeling naast Boz was zo goed als leeg dankzij de blokkade bij de distributiecentra van de AH maar gelukkig had de Vomar nog champignons voldoende.

Note to self: volgende keer niet vergeten de saus WEL af te binden 🙂